sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Leikkausajankohta tiedossa!

Soittelin perjantaina TYKSiin ja kyselin että missä kohtaa jonossa lienen. Voitte uskoa että meinasin pudota tuolilta kun hoitaja toisessa päässä kertoi leikkausajankohdan olevan jo 27.5.!!
Melkoisesti alkoi jännittää saman tien. En ole koskaan ollut nukutettuna, se on ehkä se suurin jännitysmomentti. Tietysti jännittää myös se, että minkä kokoiset tissit on sitten leikkauksen jälkeen.
Myös semmoinen pelko on myös taustalla että mitä jos lääkäri osastolla sitten toteaakin että en täytä leikkauskriteereitä. Semmoista vilauteltiin nimittäin poliklinikalla, mutta niinpäin, että jos paino nousee. Ja minunhan on laskenut pari kiloa tuolta joulukuulta. Mutta silti vähän jännittää.


IIIKS!

3 kommenttia:

  1. Hei, joudutko maksamaan rintojen pienennyksen itse vai nähdäänkö se terveydellisenä haittana? itsellä vähän samaa vikaa.. äitinisi rintojen pienennykseen terveydellisistä syistä. itse pohdiskelen myös,josko kyseiseen toimenpiteeseen pääsisi. :) ja mikä on kuppikokosi? -jenni

    VastaaPoista
  2. Anonyymi Jenni: terveydellisenä haittana katsotaan. Oon kärsiny niskajumista enemmän tai vähemmän koko aikuisikäni. Menin työterveyslääkärille, joka mittaili tissit ja totesi että kriteerit täyttyy ja laitto lähetteen Tyksiin kirurgian polille. Polilla lääkäri teki samat mittaukset, kävi hiukan leikkaustekniikkaa läpi, varmisti että todella haluan tämän operaation. Mun kuppikoko on nyt jotain 80G

    VastaaPoista