maanantai 17. kesäkuuta 2013

Saikku jatkuu

Haavojen aukiolon ja työni luonteen vuoksi lääkäri jatkoi sairaslomaa peräti kesäkuun loppuun asti. Ei ollutkaan se komea italiaano, vaan nuori naislääkäri. Sanoi että vuorottelevat Salvatoren kanssa näin maanantaisin polilla.
Haavoilta nipsaistiin pintaan puskevat sulavien ompeleiden päät pois ja laitettiin silikonihaavasidokset avointen paikkojen päälle. Iho ei näköjään tykkää edes Micropore-teipistä :( Tuon "operaation" jälkeen on rinnat olleet taas aika arat.
Kävin ostamassa noita Mepilex border lite sidoksia lisää että voin käyttää jatkossakin niitä, ja hyi olkoon miten kalliita ne oli! 

Että sellaista. Nyt mulla on sairaslomaseuralaisena Aino, joka vietti reilun viikon mummin kanssa mökillä, mutta on nyt sitten kotona.

Onkohan tällä blogilla lukijoita? Listasin tämän blogilistalle ( www.blogilista.fi ) tuossa taannoin, ja se näyttää että lukijoita olisi keskimäärin 1 viikossa... Ei kovin mieltä ylentävää...

1 kommentti:

  1. Kyllä mää täällä käyn lueskelemassa aina ko muistan :) Arvostan korkealle rohkeutesi. Munsta ei olisi ihan samaan, vaikka onkin oman profiilin muutos hitaassa, mutta varmassa käynnissä.

    VastaaPoista