maanantai 30. syyskuuta 2013

Fitlab

Ostin eilen itselleni 42:n päivän Fitlab-paketin ( www.fitlab.fi ). Painonpudotuspaketin jos tarkkoja ollaan. Eli eräänlaisen verkkokurssin. 
Puntaroin jonkun aikaa että lähtisinkö Fitfarmin Lite-nettivalmennukseen, mutta kesto ja hinta saivat valitsemaan tämän Fitlabin version.
Katsotaan sitten jos en pääse tällä edes alkuun tuloksissa, niin voin sitten harkita Fitfarmin Lite-valmennusta.
Periaatteen tasolla tiedän kyllä miten syödä, ohjeethan tässä on aika lailla samat kuin oli Spartanin Fit5-ryhmässä. Fitlabin taustalla on nimenomaan Spartan Sport Center, joten eipä ihme että ruokaohjeet tuntuu tutuilta.
Fitlabissa on siis ravintolaskuri, treenikalenteri ja seurantasivu. Lisäksi on videopankki, jossa Spartanilta tutut ohjaajat näyttävät liikkeitä treenaamiseen ja palautumiseen. Ja myös pikavinkkejä ruuanlaittoon.


(En tiedä miksi Lola Wallinkoski on tuossa ns. keulakuvana. Ei häntä ainakaan tämän paketin videoilla näy. Tiedä sitten onko muualla Fitlab:n sisällöissä.)

Tänään tein kauppareissun Fitlabin ruokaohjeet mielessäni. Täällä ohjeistetaan syömään lounaalla naudan ulkofilettä, mutta ei minulla antanut lompakko myöden moiseen joten päädyin naudan jauhelihaan. Teen sitten pihvejä siitä. Mutta lisukkeet menee sitten ohjeistetusti. Kukkakaalia, pikkuporkkanoita, parsakaalia ja vihersalaattia.

Huomenna aamupalaksi taidan tehdä valkuaismunakkaan sipulilla ja paprikalla.

Nyt pitäisi mennä tekemään päivän treeni, keskivartalotreeni kehonpainolla eli lankkua etuperin, kyljittäin ja takaperin. Jussi naurahti, että hän ei pysyisi varmaan kymmentä sekuntia lankussa saati treenissä vaadittua minuuttia. :)

1 kommentti:

  1. Yritä saada se Jussikin innostumaan! Se voisi olla helpompaa jos teitä on kaksi. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista