perjantai 30. toukokuuta 2014

Hupsistakeikkaa

Blogitauko on venynyt ja venynyt, kun tuntuu että mitään sanottavaa ei ole... Itse kun lukee enimmäkseen sellaisia "super"blogeja, niin omat tavisjutut ei tunnu kirjoittamisen arvoisilta. Vaikka eihän se toki niin ole.

Edellinen postaus käsitteli Superdieettiä. Noh, se meni miten kuten, ihan loppuun asti en sitä jaksanut, kun energiatasot alkoi olla ihan nollassa. Tulostettujen ruokaohjeiden mukaan neljännelle viikolle ainakin pääsin. Nesteet lähti kropasta, mutta muuten ei kauheasti tulosta tullut. 

Tässä keväällä on tullut treenaustauko. En tiedä sitten johtuiko siitepölystä vai mistä, mutta niin järkyttävä väsymys vaivasi, etten voinut kuvitella lähteväni salille. Sitten oli reissua sinne ja tänne ja sitten yhtäkkiä kynnys lähteä salille olikin jo korkea.

Nyt sitten huomenna aion mennä aamupäivällä kahvakuulatunnille. Vähän jännään mitä olkapääni sanoo asiasta, se kun on hiukan oirehtinut ihan futistreeneissäkin. Maalivahti kun olen, ja palloa viskon tuolla oikealla kädellä...

Ja niin, tuossa tiistaina tuli kuluneeksi vuosi rintojen pienennyksestä! En voisi olla tyytyväisempi kokoon ja muutenkin siihen että lähdin leikkaukseen. On urheilu ja oleminen muutenkin mukavampaa pienemmällä varustuksella.

Suunnitelmissa on palata ainakin osittain Superdieetin kaltaiseen ruokavalioon ja treenaamisen pariin sekä salilla että kotona. Kotona aloittelen Facebookissa vastaan tulleella 30 päivän vatsalihas-haasteella. Alkaa sunnuntaina.

Ostin luultavasti tähän asti kalleimman rasvan itselleni tuossa pari viikkoa sitten. Lancomen DreamTone voiteen. Se kovasti lupaa vaalentaa pigmenttiläiskiä kasvoilta. Ja niitähän mulla on tuossa ylähuulen päällä, näyttää ihan viiksiltä tietyssä valossa :/  Vajaan kahden viikon käytön jälkeen uskaltaisin sanoa, että pientä vaalentumista on havaittavissa.

Oltiin joukkueen kanssa Mallorcalla futisturnauksessa ja hirmu hauskaa oli. Itseasiassa ostin sen rasvan Palmasta, oli aavistuksen halvempi kuin mitä Suomessa olin törmännyt. Alla kuvan turnauksen päätösbileistä, varmaan ei jää epäselväksi mikä oli teema :D 

niin ja sijoituskin oli kolmas!


Tämä oli tämmöinen pulinapostaus. Like it or not.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti