maanantai 27. lokakuuta 2014

Treeni kulkee

Lokakuun alussa päätin vaihtaa Spartan Sport centerin toiminnalliset M&M Kuntotalon salitreeniin. Halpaa se ei ole, mutta kahden salin sijainnit olivat niin houkuttelevat, että vaihdoin treenipaikkaa. M&M Koulukatu on työpaikan vieressä ja sinne on näppärä mennä heti töiden jälkeen. Toinen on Kalevantiellä suht lähellä kotia. Vielä en ole sinne ehtinyt, kun tuo heti töiden jälkeen treenaaminen on sopinut aikatauluun parhaiten. Eikä tule sitten sitä lähtemisen vaikeutta jos kävisi kotina välillä.

Isona bonuksena sain PT -opiskelijan tekemän treeniohjelmaa, josta ei tarvinnut maksaa mitään. Kyllähän mä olisin itse osannut sarjat koostaa (ehkä?), mutta nyt joku teki sen mun puolesta ja katsoi niille laitteille vielä tekniikat kuntoon

Nyt olen käynyt kahdesti viikossa tekemässä salitreenin ja sitten vielä futista päälle. Vaikka paino ei kauheasti ole pudonnut, niin tuntuu että jaloissa alkaa olla enemmän vauhtia. Tietysti muutos oikeasti on hidasta,  mutta tavoitteena onkin ensi kesän futiskausi, että jaksaisi painaa hyrränä hyökkäyksessä pidempään.

Että semmoista tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti